تحویل ۶۳ هزار تن از محصول چغندرکاران میامی به ۵ کارخانه قند کشور

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی از اتمام برداشت محصول چغندرقند در این شهرستانخبر داد و گفت: بیش از ۶۷ هزار تن محصول از مزارع چغندر شهرستان برداشت شد که ۶۳ هزار تن آن به کارخانه های قند طرف قرارداد تحویل شد.

0

به گزارش  پایگاه خبری سبز البرز، محمدحسینی ۱۹ دی در جمع خبرنگاران از پایان برداشت چغندر قند در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: چغندر قند مهمترین محصول کشت بهاره شهرستان میامی است.

وی با بیان اینکه سطح زیر کشت محصول چغندرقند در سال زراعی امسال در شهرستان میامی یک هزار و ۲۱۸ است، ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد سطح کشت چغندر قند استان سمنان در این منطقه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی گفت: ۳۵۰ هکتار محصول چغندر قند در حومه میامی، ۱۰۰ هکتار در منطقه پل ابریشم و ۷۶۸ هکتار در بخش کالپوش کشت شده است.

حسینی با بیان اینکه زمان کشت محصول چغندر قند از اوایل اسفند ماه در حومه میامی و منطقه پل ابریشم آغاز و تا اواخر اردیبهشت ماه در بخش کالپوش ادامه دارد؛ اضافه کرد: برداشت هم از اواخر مهرماه تا اواخر آذر و ابتدای دی ماه با توجه به تاریخ کاشت و همچنین شرایط اقلیمی در آن زمان ادامه دارد.

وی میانگین تولید محصول چغندرقند را ۵۵ تن در واحد سطح عنوان کرد و گفت: کل تولید این محصول ۶۷ هزار تن است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه از محصول تولیدی چغندرقند ۶۳ هزار تن تحویل کارخانه‌های قند طرف قرارداد با پیمانکاران می‌شود، خاطرنشان کرد: ۴۳ هزار تن به کارخانه جوین، ۹ هزار تن به شاهرود، ۷ هزار تن به فریمان، ۳ هزار تن به شیروان و یکهزار تن نیز به کارخانه قند نیشابور تحویل داده می‌شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.