تولید بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در خراسان رضوی

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: ۲ هزار و ۷۱۴ تن گوشت قرمز در استان از نیمه اسفند پارسال تاکنون در استان تولید شده است.

0

به گزارش پایگاه خبری سبز البرز،جواد اعلمی مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: این میزان گوشت قرمز از محل کشتار ۱۲۰ هزار و ۸۰۵ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه‌های استان به دست آمده است.

وی افزود: هزار و ۶۰۰ تن از این میزان گوشت ناشی از کشتار دام سبک و بقیه گوشت دام سنگین است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی ادامه داد: از مجموع کشتار انجام شده در بخش دام سبک ۳۲ راس به وزن ۶۰۹ کیلوگرم و در دام سنگین ۲۰ راس به وزن سه هزار و ۲۰۵ کیلوگرم به دلیل مشکلات تشخیص داده شده طی این مدت ضبط و معدوم شدند.

اعلمی بیان کرد: همچنین در بخش کشتار طیور در مدت یاد شده پنج میلیون و چهار هزار و ۵۸۲ قطعه با میزان تولید ۱۰ میلیون و ۱۹۹ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در استان کشتار شده است.

وی تصریح کرد: حدود ۴۵ تن گوشت سفید نیز بر اساس تشخیص و دستور دامپزشک در ۱۴ کشتارگاه طیور خراسان رضوی ضبط شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.