در نشست مشترک خبری سی و ششمین جشنواره تئاتر مازندران عنوان شد: آغاز رقابت ۱۳ نمایش برتر از ۱۷ آبان در ساری/ توسعه تئاتر نیازمند برنامه ریزی مدون و بلند مدت است
نشست مشترک مدیر کل فرهنگ وارشاداسلامی و دبیر سی و ششمین جشنواره تئاتر استان مازندران در ساری برگزار شد.
به گزارش “مهدی پورعرب”خبرنگار حوزه فرهنگی و اجتماعی پايگاه خبری”سبزالبرز” از ساری،احسان آهنگر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران در نشست خبری با خبرنگاران رسانههای گروهی استان،با حضور روحی معاون هنری این اداره کل با تبریک هفته مازندران و فرارسیدن سالروز میلاد باسعادت حضرت زینب کبری(س) با اشاره به اینکه ۱۴ آبان اولین حکومت علویان در مازندران تشکیل شد، اهمیت این روز را فراتر از راز فراتر از عددی در تقویم دانست و گفت: ۱۴ آبان ماه نمادی از هویت تاریخی و فرهنگی این دیار مقدس که از دیرباز در عرصه های گوناگون،نور یکپارچگی و اتحاد را در دل مردمان خود تابانده است.
وی همچنین با بیان اینکه حکومت علویان با پیروی از اصول عالی انسانی، اخلاقی، فرهنگی و نیز پویایی را در این سرزمین کهن برپا ساخت افزود: هم اکنون نیز این بارقه امید در اعماق دل های مردم خونگرم دیار علویان زنده و پویا است.
مدیر کل فرهنگ وارشاداسلامی مازندران با اشاره به برگزاری سی و ششمین جشنواره تئاتر و سابقه طولانی این رویداد مهم هنری در استان تصریح کرد: این جشنواره محل هنرنمایی فعالان و دوستداران تئاتر و محلی برای برای دیده شدن آثار نمایشی است.
آهنگر شناسایی ظرفیت ها و بازتاب چهره های نمایشی را از اهداف این جشنواره دانست و با اشاره به شعار جشنواره “توسعه تئاتر با مشارکت و همدلی هنرمندان” اظهار داشت: حمایت از تئاتر و ترغیب گروه های نمایشی به پرداختن مسائل استان از دیگر اهداف جشنواره است.
وی همچنین خواستار لحاظ سیاست های این جشنواره توسط گروه های برگزیده شد و خاطر نشان کرد: جشنواره تئاتر استان محل تقابل و تلاقی گروه های هنری است و نمیتوان از نقش تئاتر در همبستگی و اراده بر حرکت گذشت ؛ زیرا این رویداد صد در صد فرهنگی و مهم هنری نشان از جایگاه منحصر به فرد در استان و کشور دارد.
این مسوول با تاکید بر اینکه اهداف ارزشمندی در این جشنواره پیگیری میشود گفت: در کنار فعالان هنری با نگاه دقیق و عمیق نسبت به این اهداف برنامه ریزی میشود.
مدیر کل فرهنگ وارشاداسلامی مازندران ضمن قدردانی از زحمات و همراهی خبرنگاران و رسانه ها در پویایی هنر فاخر تئاتر و برگزاری سی و ششمین جشنواره تئاتر مازندران با اعلام اینکه برنامه ریزی برای شناسایی و معرفی گروه های برتر به جشنواره منطقه ای و کشور در برنامه کاری این اداره کل قرار دارد افزود: برای توسعه تئاتر نیازمند برنامه ریزی های مدون طولانی و بلند مدت است و باید به این نیاز امروز جامعه و رسيدن به جایگاه مناسب تاتر اقدامات بیشتری انجام شود.
گفتنی است در ابتدای این نشست خبری دبیر سی و ششمین جشنواره تئاتر مازندران با اشاره به اینکه جشنواره تئاتر به عنوان مهمترین رویداد هنری در تقویم فرهنگی استان ثبت شده است؛ از آغاز رقابت ۱۳ گروه نمایش برتر در این جشنواره خبر داد و گفت: ۱۳ نمایش صحنه ای و خیابانی در سی و ششمین جشنواره تئاتر استان مازندران با یکدیگر رقابت می کنند.
هادی اصغری با اشاره به اینکه در زمان فراخوان جشنواره ۲۶ اثر صحنه ای و خیابانی در رسانه “ایران تئاتر” ثبت نام
کردند که از این تعداد ۲۳ اثر وارد مرحله بازبینی داوران شدند افزود : بعد از پایان چهار روز بازبینی،۱۳ اثر انتخاب شدند که ۹ اثر صحنه ای و ۴ اثر خیابانی به مرحله نهایی راه یافتند.
وی افزود: جشنواره تاتر فجر استان سابقه طولانی دارد و شان و جایگاه هنری و معتبر ترین ویترین فرهنگی استان در میان اهل هنر و مردم از جایگاه بالا و والایی برخوردار است.
دبیر سی و ششمین جشنواره تئاتر مازندران با اشاره به اینکه این رویداد مهم هنری از ۱۷ آبان الی ۲۰ آبان به مدت ۴ روز در دو مدت زمان صبح و عصر در دو سالن آمفی تئاتر شادروان “سلمان هراتی” و “بلک باکس” اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران (ساری) برگزار میشود تصریح کرد: منتخبان مهمترین جشنواره هنری استان بعد از نظر هیأت داوران مشخص و به جشنواره منطقه ای و سپس به جشنواره کشوری راه خواهند یافت.
یادآور میشود مرحله نهایی سی و ششمین جشنواره تئاتر استان مازندران از روز پنجشنبه ۱۷ آبان ماه در مجتمع فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ وارشاداسلامی مازندران؛ واقع در میدان امام خمینی (ره) شهرستان ساری آغاز میشود و میزبان شایسته دوستداران فرهنگ و هنر خواهد بود.