ارائه خدمت به بیش از ۹ هزار نفر در طرح نوروزی ۱۴۰۲

سخنگوی طرح نوروزی هلال‌احمر ۱۴۰۲، با اشاره به آغاز طرح ملی امداد و نجات نوروز ۱۴۰۲ از ارائه خدمت به بیش از ۹ هزار نفر، در چهار روز گذشته خبر داد.

0

به گزارش پایگاه خبری سبز البرز،وحید سلیمی، گفت: در مجموع ۵۶۰ عملیات و خدمت در چهار روز گذشته انجام شد که ۳۱۵ مورد جاده ای، ۱۴ عملیات در خصوص حوادث جوی، ۶ عملیات در محیط های آبی و ۱۴ عملیات نجات کوهستان نیز انجام شده است.

وی افزود: در این عملیات ها به ۹۳۰۱ نفر که نیازمند به امدادرسانی داشته اند، ارائه خدمت شده است. به ۵۵۸ نفر از حوادث جاده‌ای نیز امدادرسانی شده است و برای ۱۶۴ نفر از شهروندان نجات یافته، نیز اسکان اضطراری فراهم شده است. علاوه بر این ۲۲۰ نفر از مجروحین توسط ناوگان هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.

سلیمی عنوان کرد: ۲۳۵۳ نفر از مصدومین سوانح مختلف نیز در محل درمان شده و ۲۶ نفر از گرفتارشدگان نیز به مناطق امن منتقل شده اند.

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر ادامه داد: ۵۷ عملیات نجات فنی در این بازه زمانی در سطح کشور برای نجات متاثرین از تصادف انجام شده که منجر به نجات ۶۸ نفر شده است.

لازم به ذکر است بیشتر امدادرسانی در چهار روز گذشته به ترتیب در استان‌های خوزستان، مازندران و اصفهان با انجام به ترتیب، ۶۸، ۶۳ و ۵۶ عملیات بوده است.

همچنین در پایگاه‌های جمعیت هلال احمر سلامت مسافرین مورد توجه جدی قرار می‌گیرد و بر همین اساس ۳۰۸۵ تست فشارخون و قند نیز انجام شده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.