طرح اولیه سند امنیت غذایی البرز ۳۰ آبان امسال ارائه میشود
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز گفت: سند امنیت غذایی استان بسیار حائز اهمیت بوده و تهیه و تدوین آن باید در اسرع صورت گیرد ازاینرو مقرر شد طرح اولیه سند ۳۰ آبان ماه امسال آماده ارائه شود.
به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری البرز، فتحالله حقیقی در جلسه هماهنگی کارگروههای استقرار سند امنیت غذایی استان برگزار شد با بیان اینکه در دنیای امروز بسیاری از بیماریهای واگیردار کنترلشده که کشور ما نیز از این امر مستثنی نیست، افزود: اکنون کنترل و پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر بهعنوان دغدغهای بزرگ مطرح است که در این خصوص تدوین سند امنیت غذایی در دستور کار قرارگرفته است.
وی با تأکید بر اهمیت تهیه و تدوین سند امنیت غذای استان ادامه داد: در البرز تاکنون جلسات متعددی برای بررسی روند تهیه این سند تشکیلشده و بر این اساس ۵ کمیته اعم از دانشگاه علوم پزشکی، صداوسیما، صنعت، معدن و تجارت، استاندارد و جهاد کشاورزی فعالیت خود را آغاز کردهاند.
معاون استاندار گفت: با توجه به نظارتها و بررسیهای صورت گرفته از سوی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، کمیتههای فعال تاکنون اقدامات خود را در راستای برنامهریزیهای صورت گرفته بهخوبی اجرایی کردهاند.
وی افزود: در این جلسه مقرر شد که دانشگاه علوم پزشکی بسته اولیه سند را تهیهکرده و در روز ۳۰ آبان ۹۶ ارائه دهد که در جلسه تشریح شده و موانع آن برطرف شود تا سند ۵ ساله امنیت غذایی استان تصویب شود.
حقیقی اضافه کرد: بر این اساس سند میتوان حرکت، استانداردسازی، اقدامات کشت راهبردی، تهیه مواد غذایی، مراعات بهداشت و درمان، غذای باکیفیت و سایر موارد مرتبط را طبق برنامه پیش برد.