الگوهای توسعه پایدار نیازمند بومی سازی است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با بیان اینکه توسعه یک مفهوم کیفی است، خاطرنشان کرد: مفهوم توسعه نیازمند بومی سازی است، اما این مسئله در کشور ما کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، کیوان محمدی در نخستین نشست کتابخوان مدیران استانی که به همت نهاد کتابخانه های عمومی استان گیلان در سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار شد، با معرفی کتاب «الگوهای توسعه» تالیف دکتر محمدباقر نوبخت، اظهار کرد: دکتر نوبخت یکی از مفاخر استان گیلان می باشد، اما آثار و تالیفات وی که حاصل هشت سال گوشه نشینی است، هنوز ناشناخته مانده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان، فرهنگ را مقدمه اقتصاد، اجتماع و سیاست دانست و افزود: اگر فرهنگ درستی نداشته باشیم، در سایر عرصه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و… نیز موفق نخواهیم بود.
وی کتاب «الگوهای توسعه» را نوین ترین پژوهش در ترسیم مبانی رسیدن به توسعه پایدار دانست و خاطرنشان کرد: دکتر نوبخت در این کتاب توسعه پایدار در ایران را بر سه اصل سیاست گذاری، برنامه ریزی و مدیریت تعریف می کند.
این مقام مسئول با بیان اینکه توسعه یک مفهوم کیفی است، خاطرنشان کرد: مفهوم توسعه نیازمند بومی سازی است، اما این مسئله در کشور ما کمتر مورد توجه قرار گرفته است لذا دکتر نوبخت در کتاب مذکور، الگوهای توسعه را با فرهنگ ایرانی – اسلامی مطابقت داده است.