مشکلات گلستان در حوزه زیرساختها مانع جبران عقبماندگیهای طولانی استان شده است/ جزیره آشوراده با استفاده مناسب، احیاء و معرفی میشود
استاندار گلستان گفت: مشکلات استان گلستان در حوزه زیرساختها محدودیتهایی را برای استان رقم زده که همین عامل موجب شده تلاشهای چهار سال گذشته نتواند همه عقبماندگیهای طولانی استان را جبران کند.
به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، سیدمناف هاشمی امشب در گفتوگو با مردم گلستان، اظهار کرد: تلاش میکنم کمتر از یک ماه اطلاعاتم را در حوزه استان گلستان و در موضوعات مختلف اعم از اقتصادی، سرمایهگذاری، اشتغال، مسائل مرتبط با کشاورزی، دامداری، وابستههای اقتصادی و … کامل کنم و انتظارات مردم از دولت با سرعت بیشتری دنبال شود.
وی یادآور شد: طی این هفته بازدیدهای مختلفی را از مناطق مختلف استان داشتیم و جلسات متعددی را با علما، بزرگان، نماینده ولیفقیه در استان، ائمه جمعه و حوزههای مختلف مدیریتی داشتم.
استاندار گلستان، استان گلستان را استانی با ظرفیت و دارای پتانسیلی فراوان در حوزههای گردشگری و سرمایهگذاری دانست و بیان کرد: مشکلات استان گلستان در حوزه زیرساختها محدودیتهایی را برای استان رقم زده که همین عامل موجب شده تلاشهای چهار سال گذشته نتواند همه عقبماندگیهای طولانی استان را جبران کند.
هاشمی تصریح کرد: سرمایهگذاران در جایی علاقمند به سرمایهگذاری هستند که دارای بازگشت سرمایه، حملونقل و بازار فروش بهتر و .. باشد، از این رو در این حوزه تلاش بیشتری خواهیم داشت تا در شرایطی که دولت شرایط اقتصادی مطلوبی ندارد با کمک دولت و مشارکت مردم از بنبستی که در حوزه اقتصاد وجود دارد خارج شویم.
وی با بیان اینکه از یک هزار و ۱۰۰ واحد صنعتی استان گلستان ۶۰۰ واحد آن فعال هستند، یادآور شد: اصلیترین اقدام ما در کوتاهمدت احیای واحدهای صنعتی و تولیدی است که قابل احیاء شدن باشد.
استاندار گلستان ورود صنایع بزرگتر و تولیدات پاک به استان گلستان را از جمله اقدامات درازمدت برشمرد و ابراز کرد: زیباییهای استان گلستان نباید ما را از اشتغال جوانان مغفول کند چراکه زیباییهای طبیعی و محیط زیست پاک استان گلستان در بسیاری از نقاط دیگر دنیا نیز وجود دارد.
هاشمی با بیان اینکه استان گلستان از اقلیم چهار فصل برخوردار است، اذعان کرد: میتوان بسیاری از صنایع در حوزه کویری و کمآب استان جای بگیرد تا آسیب کمتری به محیط زیست و طبیعت وارد شود، از طرفی در حوزه زیستمحیطی سبز نیز میتوان با هماهنگی با سازمان محیط زیست تجربه دنیا را در استان گلستان به کار گرفت و تولیدات مختلف را فعال کرد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه جذب سرمایه و زیرساختی اعم از جاده، اتوبان، ریل، سدسازی و .. اقدامات مهمی در دستور کار داریم تا با کمک وزارتخانههای مرتبط در قالب بی.او.تی و سرمایه محقق شود چراکه ممکن است دولت در کوتاهمدت نتواند این موضوعات را احیاء کند.
استاندار گلستان جزیره آشوراده را یکی از نقاط منحصر به فرد دنیا دانست و یادآور شد: بخش عمدهای از حساسیتهای سازمان محیط زیست منطقی بوده چراکه تجربه نشان داده در صورتی که ورود انسان به طبیعت بکر با بیدقتی و بدون طرح دقیق و مدیریت منسجم همراه باشد، میتواند به محیط آسیب بزند، در عین حال باید این دیدگاه را هم در نظر گرفت که آیا سایر کشورهای دنیا از مکانها و طبیعت بکر بهرهبرداری نمیکنند؟
هاشمی ادامه داد: به نظر میرسد اختلافات داخلی، نگاه متفاوت حوزه عمرانی و گردشگری با حوزه زیستمحیطی موجب شده مسأله جزیره آشوراده به نتیجه نرسد.
وی با اشاره به کمبودهای موجود در جزیره آشوراده، تصریح کرد: در شأن جمهوری اسلامی نیست که قایقهایی بدون هیچگونه ایمنی برای مردم در جزیره آشوراده وجود داشته باشد یا از بومگردی و مکانهایی برای توقف کوتاه مسافران بیبهره باشد.
استاندار گلستان با بیان اینکه یکی از برنامههای جدی بنده پیگیری مشکلات جزیره آشوراده است، خاطرنشان کرد: طرح گردشگری جزیره آشوراده یک الی دو مشکل اساسی دارد که امید است با رایزنی و پیگیری موضوع این مهم تحقق یابد، البته ما نمیخواهیم با این بهانه محیط زیست آن مکان آلوده شود بلکه اعتقاد داریم با استفاده مناسب، آن نقطه احیاء و معرفی میشود و درآمدزایی ایجاد میکند.
هاشمی با بیان اینکه منطقه آزاد اینچهبرون در حال تصویب است، بیان کرد: نمایندگان مردم استان گلستان در مجلس شورای اسلامی بسیار در این موضوعات فعال هستند که قرار شد هر ماه یا ۱۵ روز یک بار به طور مشترک مسائل کلان استان را پیگیری کنیم و با یکدیگر هماهنگیهایی داشته باشیم.