توانایی مازندران در تولید ۲۰ درصد گوشت سفید کشور

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران از توانایی این استان در تولید 20 درصد گوشت سفید کشور خبر داد.

0 155

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، عبدالله مهاجر در همایش روز ملی استاندارد توجه جدی شرکت های تولیدی و خدماتی را به رعایت الزامات استاندارد خواستار شد و اظهار کرد: همه شرکت های تولیدی و خدماتی باید به این باور برسند که استاندارد یک الویت انکار ناپذیر است.

وی به نقش استاندارد در صادرات اشاره کرد و گفت: اگر در رقابت با ترکیه، بازاری را از دست داد به طور قطع یکی از دلایل آن عدم توجه جدی به استاندارد بوده است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران با بیان اینکه عدم توجه اصول استاندارد و اجرای آن در واحدهای تولیدی و خدماتی یک نقص مهم است، تصریح کرد: بستر و زمینه های صادرات کالا به کشورهای منطقه وجود دارد اما نمی توان صادرات صورت بگیرد چرا که تولیدکننده نسبت به رعایت الزامات استاندارد غافل یا بی‌اعتنا است.

مهاجر در ادامه تصریح کرد: مازندران ظرفیت تولید ۲۰ درصد از گوشت سفید کشور را دارد اما هم اکنون این مقدار ۱۰ درصد و مازاد نیاز استان است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران رونق صادرات را یکی از لوازم رونق در بازار دانست و تصریح کرد: اگر رونق بازار داخلی ضعیف است می توان با صادرات کالا، کسب و کار تولیدکننده را بهبود بخشید اما تحقق صادراتی که بتواند بهبود وضعیت تولیدکنندگان را به همراه داشته باشد نیازمند توجه جدی به استاندارد است.

مهاجر تاکید کرد: اگر راه حل مشکلات بیان شده را بدانیم دیگر ظرفیت دو میلیارد دلاری صادرات استان با چالش روبه رو نمی شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.