برنج و صیفی جات شناسنامه دار می شوند

مدیرکل محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از شناسنامه دار کردن محصولات داخلی برنج و صیفی جات خبر داد و گفت: امسال برای تامین کمبود ویتامین D و D3 ، غنی سازی محصولات غذایی با این ویتامین ها در اهداف مهم این سازمان قرار گرفت.

0

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، بهروز جنت در نشست خبری هفته جهانی غذا -از امروز به مدت یک هفته- افزود: یکی از بزرگترین عوارض کمبود ویتامین ‘د’، پوکی استخوان است که امروز ثابت شده علاوه بر زنان، تعداد زیادی از مردان نیز به آن مبتلا می شوند.
وی خاطرنشان کرد: کمتر قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب یکی از چالش های بزرگ تامین ویتامین د است که این مشکل در تمام جهان وجود دارد چرا که نور خورشید به ساخت ویتامین د کمک می کند.
وی ادامه داد: برای گسترش غنی سازی محصولات غذایی از سیستم های تشویقی استفاده می کنیم.

**طرح شناسنامه دار کردن برنج و صیفی جات
مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در ادامه به طرح شناسنامه دار کردن برنج، صیفی جات و سیب زمینی اشاره کرد و گفت: این یک طرح دو ساله است .

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.