متهم آلودهکننده محیط زیست به کاشت ۳۰۰۰ اصله درخت محکوم شد
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین گفت: مدیرعامل واحد آلودهکننده محیط زیست به کاشت 3 هزار اصله نهال با نظارت محیط زیست محکوم شد.
به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، به نقل از روابط عمومی ادارهکل حفاظت محیط زیست استان قزوین، سیاوش شمسیپور اظهار داشت: مدیرعامل یک واحد آلاینده محیط زیست در شهرستان تاکستان به ۶ ماه حبس تعزیری و مجازات تکمیلی محکوم شد.
وی افزود: یک واحد صنعتی آلاینده واقع در شهرک صنعتی حیدریه باوجود اخطاریههای متعدد کتبی و تذکرات حضوری مبنی بر رفع آلایندگی، مدیریت واحد آلاینده نسبت به مسائل محیط زیست بیتفاوت و به فعالیت خود ادامه میداد که موجب ایجاد آلودگی و مزاحمت نیروهای انسانی سایر واحدهای همجوار و ساکنان منطقه را فراهم و اعتراض متعدد و مکرر آنها را موجب شده بود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین تصریح کرد: اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تاکستان بر حسب وظیفه و رسالت کاری خود و در دفاع از حقوق عامه مردم نسبت طرح دعوی در حوزه قضایی ضیاءآباد اقدام و نهایتاً منجر به صدور رأی شد.
شمسیپور گفت: در رأی مذکور مدیرعامل واحد آلودهکننده محیط زیست به کاشت و نگهداری و آبیاری سه هزار اصله نهال در حاشیه جاده شهرک صنعتی حیدریه به ضیاءآباد با نظارت محیط زیست محکوم شد و واحد مزبور باید نسبت به رفع آلودگی خود هم اقدام کند.